Ravintolatyöntekijät
Kokki
Kokin toimenkuvaan kuuluu muun muassa aamiaisen, lounaan ja tilaustarjoiluiden valmistus. Kokki on mukana kaikissa keittiön tehtävissä sekä asiakaspalvelussa. Tärkeää työssä onnistumiselle on lämminhenkinen yhteistyö asukkaiden, heidän omaisten sekä talon muiden työntekijöiden ja yhteistyötahojen kanssa.
Ravintolapäällikkö
Saga-palvelutaloissa on omat ravintolat, joiden ateriapalveluiden laadukkaasta toteutumisesta ravintolapäällikkö vastaa.
Ravintolapäällikkö vastaa ruokalistasuunnittelusta, ruokaohjeiden kehittämisestä ja tekemisestä. Hän pitää huolen aterioiden vuosikellon mukaisten tapahtumien toteutumisesta, juhlatilaisuuksien suunnittelusta ja tarjousten tekemisestä. Oman talon toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä talon johtajan kanssa kuuluvat ravintolapäällikön työlistalle. Hän osallistuu esihenkilönä keittiön työtehtävien johtamiseen. Omavalvontaohjelman päivittäminen ja toteutumisesta vastaaminen ovat ravintolapäällikön työlistalla. Asukkaiden kanssa aktiivinen yhteistyö sekä vuorovaikutus eri sidosryhmien ja viranomaisten kanssa ovat osa toimenkuvaa. Taustaltaan ravintolapäällikkö on suurtalousesimies, restonomi, ravintolapäällikkö mittavalla alan työkokemuksella. Hygieniapassi ja anniskelupassi löytyvät Sagan ravintolapäälliköltä.