facebook tracking
Department

Kesätyö ja työharjoittelu

Connect

Miksi hakea meille kesätöihin tai harjoitteluun?

Henkilöstö on Sagan tärkein voimavara ja haluamme panostaa olemassa olevaan henkilöstöömme ja samaan aikaan tarjota uusille tekijöille ura- ja oppimismahdollisuuksia.

Työllistämme  vuosittain monia kesätyöntekijöitä ja työharjoittelijoita ympäri Suomen. Saga-palvelutalot tarjoavat upeat puitteet oman työn tekemiselle ja kehittämiselle. Meillä pääset hyödyntämään omaa osaamistasi erilaisissa tehtävissä.

Kesätyö- tai harjoittelupaikkaa etsiessä suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä Saga-palvelutalojen johtajiin. Kesätyötä hakiessa voit myös verkostoitua kanssamme "connect" -painikkeesta ja luoda avoimen työhakemuksen. Työhakemuksessa tulee muistaa mainita, miltä paikkakunnalta etsit kesätöitä.

Hae mukaan upeaan joukkoomme ja tule tekemään merkityksellistä työtä!

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

700 työkaveria

Sinä olet voimavaramme

Osaava henkilöstö on Saga-palvelutalojen tärkein voimavara ja koulutettujen sekä motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi, koulutus ja sitouttaminen ovat toimintamme perusta. 

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä sekä edetä uralla. Tervetuloa mukavaan joukkoomme tekemään tärkeää työtä!

Työsuhde-etumme

Olemme turvallinen ja välittävä työnantaja. Panostamme hyvään esimiestyöhön ja henkilöstöjohtamiseen. Työsuhde-etuina tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut, laadukkaat työvaatteet sekä etuja yhteistyökumppaneilta esimerkiksi liikunnasta, vakuutuksista, majoituspalveluista ja autonvuokrauksesta.

Lisäksi tarjoamme edullisen aamupalan Sagan ravintolassa, maksuttoman kuntosalin ja saunaosaston käytön. Osassa taloistamme on myös upeat sisä- ja ulkouima-altaat.

Mannerheimintie 164
00300 Helsinki Ajo-ohjeet

Helsinki


00100 Helsinki Ajo-ohjeet

Lappeenranta

Snellmaninkatu 3
53100 Lappeenranta Ajo-ohjeet torilinna@sagacare.fi 050 5293 151

Seinäjoki

Kutojankatu 6
60100 Seinäjoki Ajo-ohjeet lakeudenlinna@sagacare.fi 050 5953 828

Vantaa


01300 Vantaa Ajo-ohjeet

Joko Saga-palvelutalot on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@sagacare.fi
  • Elina Toivola
  • Emma Salmi
  • Heli Hietala
  • Kirsi Nieminen
  • Liisa Lehikoinen
  • Ma-Belinda Lövkivist
  • Merja Sandberg
  • Mikko Setälä
  • Ranja Kontturi
  • Sanna Järvenpää
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta