facebook tracking
Department

Sairaanhoito- ja lääkäripalvelut

Connect

Sairaanhoitajan palvelut

Saga-palvelutaloissa on käytettävissä ammattitaitoinen ja ystävällinen terveydenhuollon henkilöstö joka päivä. Vastaavilta sairaanhoitajilta asukkaat voivat varata sairaanhoitopalveluita oman tarpeen mukaan.

Asukkaan muuttaessa Saga-palvelutaloon tehdään yhdessä sairaanhoitajan kanssa yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma. Saga-palvelutalojen sairaanhoitajan kautta onnistuu lisäksi esimerkiksi haavahoito ja tikkien poisto, rokoitteiden antaminen sekä lääkehuollosta huolehtiminen. Sairaanhoitajan vastaanotolla voidaan uusia myös reseptejä ja ottaa verinäytteitä. 

Lääkärin palvelut

Saga-palvelutaloissa asukkailla on lähellään myös oma lääkäri. Lääkäri pitää vastaanottoaan kussakin Saga-palvelutalossa sovittuna ajankohtana. Lääkärin vastaanottoajan asukas voi varata talojen hoidon tiimivastaavilta.

Lääkärin vastaanotolla pystytään tekemään muun muassa terveystarkastukset, muistitutkimukset ja toimintakykytestit. Lisäksi lähetteet ja lausunnot asukas pystyy kätevästi hoitamaan talon oman lääkärin kautta. Verinäytteistä tehtävät pikatestit (CRP, INR, Hb ja B-Gluk) voidaan myös hoitaa lääkärin vastaanotolla. Tarvittaessa lääkäri voi tehdä kotikäyntejä asukkaan kotiin.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

700 työkaveria

Sinä olet voimavaramme

Osaava henkilöstö on Saga-palvelutalojen tärkein voimavara ja koulutettujen sekä motivoituneiden työntekijöiden rekrytointi, koulutus ja sitouttaminen ovat toimintamme perusta. 

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä sekä edetä uralla. Tervetuloa mukavaan joukkoomme tekemään tärkeää työtä!

Työsuhde-etumme

Olemme turvallinen ja välittävä työnantaja. Panostamme hyvään esimiestyöhön ja henkilöstöjohtamiseen. Työsuhde-etuina tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut, laadukkaat työvaatteet sekä etuja yhteistyökumppaneilta esimerkiksi liikunnasta, vakuutuksista, majoituspalveluista ja autonvuokrauksesta.

Lisäksi tarjoamme edullisen aamupalan Sagan ravintolassa, maksuttoman kuntosalin ja saunaosaston käytön. Osassa taloistamme on myös upeat sisä- ja ulkouima-altaat.

Mannerheimintie 164
00300 Helsinki Ajo-ohjeet

Helsinki


00100 Helsinki Ajo-ohjeet

Lappeenranta

Snellmaninkatu 3
53100 Lappeenranta Ajo-ohjeet torilinna@sagacare.fi 050 5293 151

Seinäjoki

Kutojankatu 6
60100 Seinäjoki Ajo-ohjeet lakeudenlinna@sagacare.fi 050 5953 828

Vantaa


01300 Vantaa Ajo-ohjeet

Joko Saga-palvelutalot on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@sagacare.fi
  • Elina Toivola
  • Emma Salmi
  • Heli Hietala
  • Kirsi Nieminen
  • Liisa Lehikoinen
  • Ma-Belinda Lövkivist
  • Merja Sandberg
  • Mikko Setälä
  • Ranja Kontturi
  • Sanna Järvenpää
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta